0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

26.10.2021

Заробіток із пінгвіном або прибуткові вихідні

Минулого тижня Кєша розповів де шукати додаткову роботу та як саме можна заробити на вихідних за допомогою інтернету. Сьогодні ж він продовжує розповідати про те, як саме може заробити на вихідних.

Сьогодні ринок праці може запропонувати дуже багато вакансій з частковою зайнятістю. Кєша обрав найрозповсюдженіші способи підробітку. Проте варто відзначити, що обрані нашим пінгвіном вакансії можна поділити на роботу для чоловіків та жінок.

Почнемо з вакансій для чоловіків. Для діяльності на наведених нижче роботах чоловіку знадобиться авто чи велосипед або ж деякі навички.

  1. Перша вакансія – це кур’єр. Популярні сервіси доставки їжі завжди зацікавлені у працівниках, а для вас цей підробіток буде не лише фінансово вигідний, а й корисним для здоров’я, адже піші прогулянки або їзда на велосипеді дуже корисні.
  2. «Чоловік на годину». Підробіток у такий спосіб підійте майстрам на всі руки, які можуть усунути будь-яку проблему всередині будинку своїми руками.
  3. Таксі. Даний вид діяльності не зобов’язує до якогось фіксованого графіка. Це дозволить водієві виїхати на роботу у будь-який вільний від основної роботи день.

Та не лише чоловікам відкриті двері додаткового доходу. Жінки можуть спробувати себе у таких галузях як:

  1. Б’юті-сфера. Інтернет рясніє від оголошень про курси для майбутніх майстрів манікюру, візажу та бровістів. Пройшовши ці курси ви зможете як підробляти у вільний час у салоні, так і приймати клієнтів вдома.
  2. Репетитор. Цей вид діяльності добре підійде тим представницям прекрасної статі які мають глибокі знання з предметів шкільної програми.
  3. Няня. Досить поширений спосіб заробити гроші. Турбуючись про малюків ви зможете не лише отримати додатковий дохід, а й вдосконалити свої педагогічні знання та навички.

Це далеко не всі варіанти трудової діяльності, яка доступна сьогодні на ринку праці України. Пам’ятайте головне: немає безвихідних ситуацій та з будь-якої фінансової скрути завжди є вихід, а якщо що, то Кєша радий допомогти кожному!

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 53051,26% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити