0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

15.02.2022

Кредит – за та проти

У сучасному світі кредити увійшли в життя чи не кожної родини. Та все одно лишаються ті хто вважає цей інструмент подолання фінансових труднощів мало не раковою пухлиною. Сьогодні Кєша розповість, що ж таке насправді кредити, чи є від них користь та які можливі ризики під час кредитування.

Для початку варто розібратись з плюсами та мінусами, щоб зрозуміти приймати позитивне рішення щодо кредитування чи негативне. Спершу Кєша радить проаналізувати мінуси такого явища як кредит:

  1. Перший очевидний мінус – це сума яку ви повертаєте. З першого погляду це чи не найголовніша перепона, проте часто-густо цей недолік можна майже повністю прибрати за рахунок вивіреного підбору установи – кредитора та численними акціями (наприклад кожен новий клієнт Cashpoint може отримати позику під 0.001% на день).
  2. У випадку не сплати боргу вчасно ви ризикуєте зіткнутись зі штрафними санкціями у вигляді пені, штрафів, підвищеної відсоткової ставки та інших передбачених чинним законодавством методів стягнення заборгованості.

З першого погляду другий пункт виглядає досить лячним, проте у разі повного виконання своїх договірних зобов’язань ви навіть не помітите цих можливих ускладнень. Та є і переваги у кредитуванні, зокрема у МФО. Так серед багатьох переваг можна відзначити:

  1. Швидкі кредити без застави та довідки про доходи – це дієвий інструмент подолання екстрених фінансових проблем. Приміром якщо у вас болить зуб чи раптово закінчились всі гроші, а до зарплати ще мінімум тиждень – це оптимальний вихід з ситуації.
  2. Якщо ви берете час від часу позики це підвищує ваш особистий кредитний рейтинг. Це підвищує ваші шанси отримати позику у потрібному вам розмірі, а не номінальні тисячу чи дві тисячі гривень.
  3. Суттєва економія на вигідних пропозиціях. Приміром вам конче необхідне нове взуття, а грошей на цю покупку у цьому місяці не заплановано. Ще й акція, як на зло. Саме у такому випадку вам на допомогу може прийти Кєша. Адже акційна пропозиція на необхідний товар в купі з неймовірною кредитною пропозицією можуть у кінцевому випадку принести непоганий прибуток.

Та ось ви вирішили взяти позику у мікрофінансовій установі. Що саме вам потрібно знати перед кредитуванням? Перше і головне – це те, що ваш електронний підпис який ви використовуєте для підпису будь-яких документів у мережі інтернет – цілком та повністю відповідає вашому звичайному підпису. А ще надзвичайно важливо – своєчасно вносити платежі відповідно до своїх договірних зобов’язань.

Якщо ви чітко зважите свої дії та будете відповідальна ставитись до умов договору то кредит принесе вам не поганий настрій та розчарування, а вигоду, приємні емоції та задоволення. А щоб особисто впевнитись у тому, що кредит може бути приємним – переходьте за посиланням https://bit.ly/3FW1hAv та переконайтесь, що з Кєшою завжди легко!

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 5912.39% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити