0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

22.02.2022

Боргів багато – вихід є?

Кредити сильно полегшують життя. Завдяки ним можна придбати щось дуже бажане не відкладаючи на це гроші протягом року, вийти з раптової фінансової скрути та поїхати на гірськолижний курорт разом з друзями. Та інколи боргів накопичується так багато, що здається виходу нема. Проте  це не так. Вихід є завжди! Саме тому Кєша підготував для вас матеріал у якому детально розповість, що робити  у такій ситуації.

Отже, у вас виникла проблема: ви накопичили багато боргів і не знаєте як з ними впоратись? Перше, що порадить Кєша – це в жодному разі не звертайтесь за оголошеннями на кшталт «Допоможу вирішити ваші проблеми з кредитними установами». Це здебільшого звичайні шахраї які хочуть нажитись на зневірених громадянах.

Отже, є кілька основних правил швидкого те ефективного погашення кредиту. Перше правило – це економія. Так, нікому не подобається обмежувати себе, але інколи це необхідно. Почати варто з припинення користування кредитними картками. Крім того, на деякий час варто позбутись звички відвідувати ресторани та користуватись таксі.

Не менш важливим пунктом є своєчасна оплата. В жодному разі не допускайте прострочення платежів, адже це не лише псує ваш кредитний рейтинг, а й суттєво збільшую суму боргу. Заведіть собі правило – вносити регулярні платежі щомісяця після отримання зарплати. У такому випадку ви завжди матимете гроші, щоб оплатити свій кредит.

Ще одна корисна порада від Кєши – знайдіть додаткове джерело доходу. Давнє правило «Хочеш більше витрачати – більше треба заробляти» у такій ситуації діє майже 100%. Складіть резюме та за допомогою онлайн майданчиків для пошуку роботи знайдіть собі додаткове джерело доходу. Це не лише допоможе вам швидше розібратись з боргами, а й суттєво розширить ваші навички та професійні вміння. Крім того, якщо у вас інколи виникають непередбачені надходження до бюджету їх варто використовувати для погашення вашого боргу.

Не варто відкидати і варіант рефінансування. Це дієвий та якісний інструмент для швидкого погашення кредиту. Його суть полягає у тому, що боржник бере новий кредит для того, щоб розплатитися з існуючими боргами та відтермінувати дату виплати. Рефінансування допоможе вам об’єднати всі кредити в один, а один договір значно легше закривати з психологічної точки зору.

Ці поради допоможуть вам впоратись з накопиченими боргами. Але у будь-якому разі не забувайте, що у вас завжди є надійний друг Кєша – він завжди радий прийти на допомогу та підставити плече у будь-якій фінансовій скруті.

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 53051,26% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити