0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

28.12.2021

Поради від пінгвіна: що робити якщо загубили банківську картку?

Сучасний світ все більше переходить у цифровий формат. Мобільні телефони сприймаються як продовження самої людини, а замість готівки все більше людей користуються банківськими картками. І це логічно, адже вона займає мало місця, з нею легше вести облік витрат та і взагалі так зручніше та надійніше. Проте, що робити у разі коли ви загубили карту? У цьому матеріалі Кєша дасть кілька порад щодо цього.

І перше що порадить Кєша – це впевнитись, що картка все ж таки загублена. Та якщо ваші побоювання підтвердились – головне не зволікати. Кожна хвилина затягнутого часу може призвести до незапланованих витрат. Отже, послідовність дій така:

1. Зателефонуйте на гарячу лінію банку. Під час розмови з представником банку вам доведеться пройти ідентифікацію відповівши на кілька питань. Після цього представник фінустанови заблокує картку.
2. Якщо за допомогою телефонної розмови заблокувати карту не вийде – мерщій йдіть до найближчого відділення. При собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. У відділенні вам потрібно буде написати відповідну заяву і менеджер моментально заблокує гроші на вашому рахунку, щоб шахраї чи будь-хто інший не зміг би ними скористатись.
3. Та інколи буває так, що зателефонувати чи завітати до відділення банку немає можливості. У таких випадках варто як найшвидше скористатись мобільним додатком чи особистим кабінетом на сайті банку, щоб заблокувати втрачену карту.

Та що робити, якщо хтось вже використав ваші гроші скориставшись загубленою карткою? Для того, щоб вам повернули гроші потрібно буде звернутись до поліції та написати заяву про викрадення грошей.

Ця проста послідовність дій допоможе вам оперативно відреагувати на неприємну подію та зберегти свої гроші у цілісності. А якщо вам буде не вистачати – звертайтесь до Кєши, він протягом 5 хвилин допоможе будь-кому.

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 5912.39% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити