0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

13.05.2021

Cashpoint серед найкращих кредитів онлайн України

ashpoint у списках найкращих сервісів кредитів онлайн в Україні за версією Української народної премії. Ми дякуємо всім нашим Клієнтам за довіру та будемо надзвичайно вдячні за підтримку в голосуванні!
Долучайтесь та голосуйте за Cashpoint https://ukr-choice.com/poll/1848

ПРО ПРЕМІЮ
Всеукраїнський національний проект, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі - українських споживачів.
ОСНОВНА МЕТА
Визначення найкращих товарів та послуг на основі вподобань українських споживачів та нагородження їх відзнакою, яка буде підтверджувати безперечну якість та народне визнання.
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЯХ
Це беззаперечні лідери у своїх галузях, які отримали народне визнання і за підсумками проведеного голосування були визнані українськими споживачами як найкращі.
СИСТЕМА ГОЛОСУВАННЯ
Українська народна премія пропонує інноваційну систему голосування, за якої інформація про вибір респондента автоматично публікується в його стрічці новин обраної ним соціальної мережі, що є потужним рекомендаційним елементом.
Оскільки соціальне спілкування не має меж, то таким чином значно збільшується аудиторія зацікавлених користувачів, які мають гарне очікування та лояльне ставлення до учасників премії.
НАРОДНИЙ ВИБІР
Оголосити себе найкращим може кожен, але стати реальним лідером ринку та отримати народне визнання зможе тільки переможець у номінації Української народної премії, обраний українськими споживачами.
Це та планка, яку, безсумнівно, необхідно досягти, це мотивація до розвитку, проста, але дуже ефективна схема успіху, яка дозволить міцно і надовго закріпити лідерські позиції на ринку.
Поддержите Cashpoint среди лучших кредитов онлайн Украине.

Cashpoint серед найкращих кредитів онлайн України
До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 5912.39% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити