0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

25.01.2022

«Інвестуй з пінгвіном» серія четверта: крипта, альтернатива або ж бізнес?

Мудрі люди по всьому світу активно інвестують свої гроші у різні активи і таким чином примножують свій капітал без особливих зусиль. Саме з метою як найшвидшого наближення вашої фінансової незалежності Кєша почав, та продовжує, розповідати про такий ефективний метод збагачення як інвестиції. У сьогоднішньому, заключному, матеріалі він розповість про інвестиції у криптовалюти, бізнес-інвестиції та альтернативні галузі для інвестування капіталу.

І почне він з напевно найхайповішої наразі галузі. Безумовно, однією з найвигідніших галузей для інвестування у криптовалюту протягом останніх – 10-11 років були, звісно біткоїни. Лише уявіть, що у 2010 році один біткоїн можна було придбати за $0,003. Сьогодні його ціна майже $40 000. Проте такі темпи зростання радше виняток. Експерти радять в жодному разі не розглядати криптовалюту як єдину галузь для інвестування.  Обумовлене це цілковитою непередбачуваністю цієї галузі.

Найкращий варіант інвестування у такий ризикований ринок це часткові вливання грошей. Що це означає? Приміром ви тяжко працювали та заробили певну кількість грошей і хочете їх інвестувати, щоб отримувати пасивний дохід. В якості об’єкту інвестування ви обрали криптовалюту. І ось ви інвестували всі зароблені у дуже хайповий та популярний коін чи токен. Та ризик такого інвестування полягає в тому, що ніхто не знає як себе поведе той чи інший актив. Сьогодні він може коштувати $100, а вже за мить його вартість впаде до $0.0001. Проте варто відзначити, що з такою ж вірогідністю можна і примножити свої статки.

Ще один спосіб примноження грошей, який підійде азартним особистостям, — це інвестиції в бізнес. Подібних пропозицій дуже багато, приміром, в інтернеті. Та такі пропозиції не завжди надійні, саме тому варто звернутись до одного з інвестиційних клубів. У цих клубах всі пропозиції проходять кілька етапів фільтрації, що суттєво зменшує ризики для потенційних інвесторів.

Ще один варіант інвестицій у бізнес – це власний малий бізнес. Як приклад таких інвестицій можна привести купівлю автомобіля для оренди в таксі. У цьому випадку ризики теж досить суттєві. Адже витрати на ремонт автівки можуть перекривати більшу частину прибутку, та й вірогідність аварій теж не варто повністю виключати. Таким чином ви з однаковою вірогідністю можете як заробити від 30% до 50%, так і втратити всі 100%.

На останок Кєша розповість про доволі незвичну галузь для інвестицій. Серед спеціалістів цей вид інвестування відомий як альтернативний. Проте, він дуже специфічний та потребує досить глибоких спеціальних знань.

Наприклад ви збираєте марки, монети чи можливо предмети живопису або авто. Та ця царина доволі вузька і потребує значного часу, активи часто неліквідні, а ще важко спрогнозувати їхню вартість.

Тепер, розібравшись з найпоширенішими інструментами примноження та збереження свого капіталу ви зможете ще більш ефективно впливати на свої збереження та пасивно примножувати їх. А якщо вам раптом знадобиться фінансова допомога – просто перейдіть за посиланням https://bit.ly/3Hqo8oG, а все інше зробить за вас Кєша.

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 5912.39% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити