взяти
кредит

Гроші в борг

Гроші в борг без довідки про доходи і застави від компанії Cashpoint

Особистий бюджет більшості людей розпланований настільки щільно, що найменше відхилення від поточних витрат може бути вельми «болісним». З цієї ж причини часто буває складно позичити певну суму навіть на короткий час у людей, з якими склалися дружні довірливі відносини. Як вчинити, якщо фінанси співають романси, а звернутися по допомогу немає до кого? Скористайтеся послугою мікрокредитування і візьміть гроші в борг у фінансовій компанії Cashpoint.


Чим мікрокредити відрізняються від традиційних банківських позик?

Банки - це складні ієрархічні структури із суворо формалізованими бізнес-процесами. Не дивуйтеся, що при спробі отримання позики вам виставлять цілу низку вимог, виконати які виявиться непростим завданням:

  • особистий візит до відділення банку - службовців мало хвилює, що у вас на руках маленька дитина або ви працюєте за таким же графіком, як і банківська установа;
  • надання довідки про доходи з місця роботи - якщо ви фрілансер або працюєте без офіційного оформлення, відразу ж ризикуєте потрапити до чорного списку неблагонадійних позичальників;
  • надання застави - далеко не всі люди є власниками майна, яке влаштує кредитних менеджерів для цієї мети;
  • обґрунтування цільового призначення позики;
  • пошук поручителів.

Всі ці вимоги суттєво збільшують терміни прийняття рішення про видачу позики. Але навіть при дотриманні всіх формальностей гарантії, що ви зможете взяти гроші в борг, немає ніякої. Якщо часу обмаль, позика від Cashpoint допоможе оперативно впоратися з фінансовими негараздами. Для отримання грошей вам знадобиться всього лише 20 хвилин, оригінал паспорта та ІПН. Заповніть невелику заявку на надання позики, за кілька хвилин дочекайтеся підтвердження телефоном або електронною поштою – і гроші у вас у кишені!


Чому позичальники довіряють Cashpoint?

Крім оперативності, ми дбаємо про те, щоб клієнту було зручно і вигідно співпрацювати з нами. Наші представництва знаходяться більш ніж в 100 містах України, і це не межа. Ми піклуємося про кожного клієнта і надаємо йому можливість:

  • швидко отримати гроші в борг до 20 000 грн;
  • розраховувати на фіксований відсоток за користування позикою, зазначений у договорі;
  • самостійно обрати зручні способи погашення заборгованості - відразу однією сумою або частинами; готівкою, банківським переказом, через термінал;
  • поліпшити власний кредитний рейтинг - ми готові піти назустріч клієнту з поганою кредитною історією. Своєчасно погашаючи заборгованість, ви отримуєте реальний шанс відновити свою репутацію позичальника.

Заповнюйте онлайн-заявку на нашому сайті або телефонуйте на гарячу лінію Cashpoint. Ми проконсультуємо вас із усіх питань і допоможемо оформити позику на вигідних умовах!

Отримати гроші в борг

Фізична адреса компанії: Київ, вул. Жилянська, 101

Телефон служби підтримки: 0 (800) 30-30-32

E-mail служби підтримки: OFFICE@CASHPOINT.UA

Ліцензію видано Нацкомфінпослуг №385 від 11.02.2016 року, Розпорядження Нацкомфінпослуг "Про переоформлення деяким фінансовим установам діючих ліцензій, у зв'язку із звуженням виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню» №163 від 26.01.2017

Детальна інформація про компанію

Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи серія ІК №81 від 01.09.2011 року