взяти
кредит

16.02.2018

У Миколаєві та Кривому Розі мережі Cashpoint поповнилася новими представництвами

В лютому ще по одному офісу під брендом Cashpoint запрацювало в Миколаєві та Кривому Розі. На сьогодні ці населені пункти можуть похвалитися розгалуженою мережею кредитних офісів Cashpoint: в Миколаєві тепер працює 9 представництв мережі, а у Кривому Розі - 15.

В кожному з цих офісів жителі міст зможуть оформити короткостроковий кредит без застави на суму до 7000 грн. Отримати необхідні кошти на руки можна протягом 20 хвилин: для цього необхідно лише завітати до відділення лише з паспортом й ідентифікаційним кодом. Попередньо подати заявку на кредит можна також через наш сайт.

Внесення платежів для погашення кредиту можливо в будь-якому відділенні, онлайн за допомогою сервісів PayMaster чи EasyPay, в терміналах мережі IBox, Tyme, EasyPay та City24.

Мережа Cashpoint, що працює на ринку беззаставного кредитування України з 2011 року, на сьогодні вже нараховує понад 370 представництв у всіх регіонах країни.

Адреси та графіки роботи нових кредитних офісів:

  1. Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, просп. Перемоги, б.31 (орієнтир – район Інгулець, магазин «PROSTOR»), пн-нд: 8:00-19:00
  2. м. Миколаїв, вул. 3-я Слобідська, б.51 (навпроти ринку), пн-нд: 8:00-20:00
До списку новин