взяти
кредит

07.08.2017

Постійним клієнтам - кредити до 20 000 грн!

У всіх відділеннях мережі Cashpoint запущено новий кредитний продукт «Довіра» для клієнтів, котрі брали й успішно погасили в компанії шість і більше беззаставних позик. За умовами нового тарифу «Довіра», такі клієнти можуть оформити кредит на суму від 10 000 до 20 000 гривень на термін 3, 7 або 15 днів на спеціальних умовах.

«За шість років роботи на ринку беззаставного кредитування мережа Cashpoint допомогла владнати несподівані фінансові труднощі сотням тисяч українців. Багато з них, оцінивши зручність і простоту вирішення фінансових питань у Cashpoint, зверталися до компанії неодноразово, - зазначив директор ТОВ «Бі Ел Джи Мікрофінанс» (ТМ Cashpoint) Олександр Бурченко. - В якості подяки за відданість нашій компанії і відповідальність у виконанні кредитних зобов'язань ми і запустили спеціальний кредитний продукт для таких клієнтів».

Більш докладно про продукт «Довіра» можна дізнатися безпосередньо у кредитних офісах Cashpoint по всій Україні або звернувшись до контакт-центру компанії за номером 0 (800) 30-30-32.

До списку новин