взяти
кредит

15.02.2022

Кредит – за та проти

У сучасному світі кредити увійшли в життя чи не кожної родини. Та все одно лишаються ті хто вважає цей інструмент подолання фінансових труднощів мало не раковою пухлиною. Сьогодні Кєша розповість, що ж таке насправді кредити, чи є від них користь та які можливі ризики під час кредитування.

Для початку варто розібратись з плюсами та мінусами, щоб зрозуміти приймати позитивне рішення щодо кредитування чи негативне. Спершу Кєша радить проаналізувати мінуси такого явища як кредит:

  1. Перший очевидний мінус – це сума яку ви повертаєте. З першого погляду це чи не найголовніша перепона, проте часто-густо цей недолік можна майже повністю прибрати за рахунок вивіреного підбору установи – кредитора та численними акціями (наприклад кожен новий клієнт Cashpoint може отримати позику під 0.001% на день).
  2. У випадку не сплати боргу вчасно ви ризикуєте зіткнутись зі штрафними санкціями у вигляді пені, штрафів, підвищеної відсоткової ставки та інших передбачених чинним законодавством методів стягнення заборгованості.

З першого погляду другий пункт виглядає досить лячним, проте у разі повного виконання своїх договірних зобов’язань ви навіть не помітите цих можливих ускладнень. Та є і переваги у кредитуванні, зокрема у МФО. Так серед багатьох переваг можна відзначити:

  1. Швидкі кредити без застави та довідки про доходи – це дієвий інструмент подолання екстрених фінансових проблем. Приміром якщо у вас болить зуб чи раптово закінчились всі гроші, а до зарплати ще мінімум тиждень – це оптимальний вихід з ситуації.
  2. Якщо ви берете час від часу позики це підвищує ваш особистий кредитний рейтинг. Це підвищує ваші шанси отримати позику у потрібному вам розмірі, а не номінальні тисячу чи дві тисячі гривень.
  3. Суттєва економія на вигідних пропозиціях. Приміром вам конче необхідне нове взуття, а грошей на цю покупку у цьому місяці не заплановано. Ще й акція, як на зло. Саме у такому випадку вам на допомогу може прийти Кєша. Адже акційна пропозиція на необхідний товар в купі з неймовірною кредитною пропозицією можуть у кінцевому випадку принести непоганий прибуток.

Та ось ви вирішили взяти позику у мікрофінансовій установі. Що саме вам потрібно знати перед кредитуванням? Перше і головне – це те, що ваш електронний підпис який ви використовуєте для підпису будь-яких документів у мережі інтернет – цілком та повністю відповідає вашому звичайному підпису. А ще надзвичайно важливо – своєчасно вносити платежі відповідно до своїх договірних зобов’язань.

Якщо ви чітко зважите свої дії та будете відповідальна ставитись до умов договору то кредит принесе вам не поганий настрій та розчарування, а вигоду, приємні емоції та задоволення. А щоб особисто впевнитись у тому, що кредит може бути приємним – переходьте за посиланням https://bit.ly/3FW1hAv та переконайтесь, що з Кєшою завжди легко!

До списку новин