взяти
кредит

22.02.2022

Боргів багато – вихід є?

Кредити сильно полегшують життя. Завдяки ним можна придбати щось дуже бажане не відкладаючи на це гроші протягом року, вийти з раптової фінансової скрути та поїхати на гірськолижний курорт разом з друзями. Та інколи боргів накопичується так багато, що здається виходу нема. Проте  це не так. Вихід є завжди! Саме тому Кєша підготував для вас матеріал у якому детально розповість, що робити  у такій ситуації.

Отже, у вас виникла проблема: ви накопичили багато боргів і не знаєте як з ними впоратись? Перше, що порадить Кєша – це в жодному разі не звертайтесь за оголошеннями на кшталт «Допоможу вирішити ваші проблеми з кредитними установами». Це здебільшого звичайні шахраї які хочуть нажитись на зневірених громадянах.

Отже, є кілька основних правил швидкого те ефективного погашення кредиту. Перше правило – це економія. Так, нікому не подобається обмежувати себе, але інколи це необхідно. Почати варто з припинення користування кредитними картками. Крім того, на деякий час варто позбутись звички відвідувати ресторани та користуватись таксі.

Не менш важливим пунктом є своєчасна оплата. В жодному разі не допускайте прострочення платежів, адже це не лише псує ваш кредитний рейтинг, а й суттєво збільшую суму боргу. Заведіть собі правило – вносити регулярні платежі щомісяця після отримання зарплати. У такому випадку ви завжди матимете гроші, щоб оплатити свій кредит.

Ще одна корисна порада від Кєши – знайдіть додаткове джерело доходу. Давнє правило «Хочеш більше витрачати – більше треба заробляти» у такій ситуації діє майже 100%. Складіть резюме та за допомогою онлайн майданчиків для пошуку роботи знайдіть собі додаткове джерело доходу. Це не лише допоможе вам швидше розібратись з боргами, а й суттєво розширить ваші навички та професійні вміння. Крім того, якщо у вас інколи виникають непередбачені надходження до бюджету їх варто використовувати для погашення вашого боргу.

Не варто відкидати і варіант рефінансування. Це дієвий та якісний інструмент для швидкого погашення кредиту. Його суть полягає у тому, що боржник бере новий кредит для того, щоб розплатитися з існуючими боргами та відтермінувати дату виплати. Рефінансування допоможе вам об’єднати всі кредити в один, а один договір значно легше закривати з психологічної точки зору.

Ці поради допоможуть вам впоратись з накопиченими боргами. Але у будь-якому разі не забувайте, що у вас завжди є надійний друг Кєша – він завжди радий прийти на допомогу та підставити плече у будь-якій фінансовій скруті.

До списку новин