взяти
кредит

07.05.2018

Cashpoint - новий «Фаворит Експертів 2017»

Мережа кредитних офісів Cashpoint завоювала статус «Фаворит Експертів» e категорії «Програма швидкого готівкового мікрокредитування» конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху».

«Дуже приємно отримати цю нагороду, - коментує директор ТОВ «Бі Ел Джи Мікрофінанс» (ТМ Cashpoint) Олександр Бурченко. - У нашій країні конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» є одним із якісних показників роботи будь-якої компанії. І ми раді, що ТМ Cashpoint удостоєна нагороди саме в цьому рейтингу. Зазначу, що особливо приємний той факт, що найвищі бали ми отримали від експертів ринку - людей, чия професійна діяльність так чи інакше пов'язана з фінансами і сферою кредитування. Для нас це ще одне підтвердження наших лідерських позицій на ринку і позитивна оцінка роботи всієї команди Cashpoint».

Мета конкурсу «Фаворити Успіху» - визначення кращих, найбільш рекомендованих і популярних серед споживачів торгових марок українського ринку. Лідерів рейтингу визначають за результатами голосування в трьох групах респондентів: експерти, успішні люди та споживачі.

До списку новин