взяти
кредит

11.10.2021

Cashpoint допомагає вигідно придбати необхідне

Починаючи з 11 жовтеня цього року компанія Cashpoint на партнерських засадах та на підставі партнерського договору буде кредитувати клієнтів мережі ломбардів «Благо» за програмою «Кредит від «Благо».

Інноваційність цього кредиту полягає у тому, що раніше для придбання будь-якого товару у мережі ломбардів «Благо» треба було прийти до відділення та на місці укласти кредитний договір.

У світі сучасних інформаційних технологій, коли більшість процесів переходять в інтернет, а клієнти все більше часу проводять саме у всесвітній мережі ми зробили процес придбання техніки, гаджетів, аксесуарів та прикрас не тільки вигідним, а й зручним.

Тепер же завдяки спільним діям двох фінансових установ кожен охочий може обрати товар на сайті у розділі інтернет-магазин та оформивши кредит придбати його не виходячи з дому.

Максимальна сума позики – 20 000 гривень терміном до 15 днів з можливістю пролонгації до 5 разів. Крім того, передбачена й опція дострокового погашення кредиту. Відсоткова ставка за цим кредитом становить 0.01%.

Постійний розвиток клієнтського сервісу та максимальна орієнтація на задоволення потреб клієнтів це не просто красиве гасло, а ціль та сенс нашої роботи. Адже задоволені та усміхнені клієнти – головна нагорода для нас.

До списку новин