взяти
кредит

01.02.2017

Припинено онлайн-кредитування

Шановні клієнти! З 1 лютого 2017 року мережі Cashрoint припинена видача кредитів онлайн. При цьому, отримати кредит готівкою в розмірі до 7 тисяч гривень можна в будь-якому з відділень мережі: до послуг клієнтів - понад 330 точок видачі в усіх регіонах України.

«Дане рішення компанії обумовлене бажанням зосередитися саме на обслуговуванні клієнтів у сегменті кеш-кредитування, - відзначає директор ТОВ« Бі Ел Джи мікрофінанс»(ТМ Cashрoint) Олександр Бурченко. - На сьогоднішній день напрямок онлайн-кредитування, з одного боку, дуже привабливо для гравців ринку, з іншого - досить ресурсомісткі при досить низькій конверсії: величезна кількість заявок приходить з фейкових акаунтів, одна заявка може відправлятися одночасно в десятки компаній. Це призводить до того, що в жорсткому конкурентному середовищі компанії просто починають демпінгувати або мірятися рекламними бюджетами.

За нашими оцінками, вже сьогодні Cashрoint входить в ТОП-3 українського ринку «кредитів до зарплати», і продовжує впевнено рухатися до лідерства. Саме тому в своїй діяльності компанія вирішила сконцентруватися на своїй сильній стороні - кеш-кредитуванні. Національне покриття, гнучка тарифна політика, привабливі умови для нових позичальників - ключові переваги мережі Cashрoint, які дозволять нам завжди пропонувати клієнтам найкраще».

Для оформлення кредиту готівкою в відділенні необхідно пред'явити лише паспорт та ідентифікаційний код. Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном «гарячої лінії» 0 (800) 30-30-32.

До списку новин