взяти
кредит

Як погасити чи продовжити кредит?

Способи погашення онлайн кредиту в Cashpoint:

1. Через Особистий кабінет на сайті

Найзручніший спосіб погашення позики — увійти в Особистий кабінет на сайті та скористатися необхідною функцією. Адже погасити кредит можна у будь-який зручний для Вас час.

Якщо у Вас виникнуть питання, зателефонуйте нам за номером 0 (800) 30-30-32

2. За допомогою сервісу Приват24

Перейти на сайт Приват24

3. Готівкою в терміналах самообслуговування

Карта терминалів PrivatBank

4. В будь-якому відділенні Cashpoint

Погасити кредит можливо у будь-якому з відділень Cashpoint. сплатити позику може будь-хто з Ваших близьких чи родичів, адже не потрібно надавати документи, що підтверджують особу.

Для погашення позики необхідно кредитному експерту назвати лише номер договору. Внести можливо, як часткову, так і повну оплату за кредитом.

Способи продовжити (пролонгувати) кредит в Cashpoint:

1. Пролонгувати (продовжити) кредит в Особистому кабінеті на сайті

Якщо у Вас не має можливості з будь-яких причин своєчасно погасити кредит, рекомендуємо, для уникнення нарахування процентів за підвищеною ставкою, пролонгувати (продовжити) строк Вашого кредиту, сплативши тільки нараховані відсотки. Це можна зробити, якщо Ви увійдете в Особистий кабінет за посиланням: https://my.cashpoint.ua/

2. В будь-якому відділенні Cashpoint

Оберіть найближче до Вас відділення на мапі за посиланням: https://cashpoint.ua/ua/office. Продовжити кредит на віділенні може зробити будь-хто з Ваших близьких чи родичів за номером кредитного договору.