взяти
кредит

Про компанію

Cashpoint - це миттєва фінансова допомога в отриманні короткострокової позики та безперечний лідер українського ринку мікрокредитування. Мережа Cashpoint налічує більш ніж 200 відділень по всій території України. Ми пропонуємо своїм клієнтам можливість отримання позики до 20000 гривень з терміном погашення до 30 днів. Головна перевага Cashpoint - це швидкість оформлення заявок. Вам не буде потрібно збирати зайві документи і проходити численні перевірки експертами. Все, що вам потрібно - залишити заявку на нашому сайті та отримати гроші у найближчому відділенні!

Отримати кредит у Cashpoint просто:

  • Без довідки про доходи
  • Тільки ІПН та паспорт
  • Фіксована процентна ставка
  • Оформлення позики за 20 хвилин

Оформивши заявку на сайті, ви можете отримати повну і грамотну консультацію наших фахівців по продуктам та умовам кредитування Cashpoint ще до отримання позики. Відсоткова плата стягується тільки за дні користування кредитними коштами - без переплат і прихованих ставок. Швидкість та простота - головні правила роботи нашого сервісу. Cashpoint - це оперативне вирішення усіх ваших фінансових труднощів!

Директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Бі Ел Джи Мікрофінанс» – Бурченко Олександр Борисович

Виключним видом діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «Бі Ел Джи Мікрофінанс» є надання коштів у позику у тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Фінансова звітність "Бі Ел Джи Мікрофінанс"