0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

01.02.2022

Заблокована карта ще не вирок!

Неприємності фінансового характеру можуть мати різні причини. Не розрахували свої фінансові можливості та опинись у боргах, втрата роботи або ж хвороба близької людини. Серед багатьох можливих причин виникнення проблем є і блокування банківської картки. Саме про останнє джерело поганого настрою та проблем сьогодні й буде говорити Кєша.

Зараз можна сміливо говорити, що пластикові картки є якщо  не у всіх, то майже у всіх, а отже з подібною проблемою може стикнутись кожен. І одразу варто зауважити, що блокування карти та рахунку не означає зникнення грошей. Вони все ще будуть належати вам, просто тимчасово ви не матимете можливості здійснювати перекази та розрахунки цією карткою.

Та хто може заблокувати карту? Варіанта всього два: банк – через заборгованість або на вимогу суду, або ви самі. І якщо ініціатором блокування карти були ви то процес розблокування простий та зрозумілий, то у випадку з банком все трішки складніше.

Для початку Кєша радить завітати до найближчого відділення вашого банку та з’ясувати причину блокування. І при цьому саме завітати, а не зателефонувати чи за допомогою всесвітньої мережі. Далі слід дізнатися на яких юридичних підставах було заблоковано вашу карту. І якщо всі дії фінустанови правомірні, то перед вами постає вибір, що робити далі: оскаржити рішення суду яким було заблоковано карту, або ж оплатити заборгованість. Сама заборгованість не обов’язково може бути перед банком. Це можуть бути вчасно не сплачені аліменти, штраф за порушення ПДР чи якесь адміністративне правопорушення.

Та якщо ви все ж таки вирішили оскаржувати рішення, то вам доведеться звертатись до суду, і в разі прийняття ним рішення на вашу користь, передати його виконавцю.

Картки для отримання пенсій, стипендій, «дитячих» виплат та інших соціальних виплат підлягають, на жаль, такій самій процедурі розблокування як і звичайні карти. Річ у тім, що теоретично пенсійні, зарплатні та інші соціальні картки мають бути – цільовими. На ділі ж часто-густо це звичайні карти на які перераховуються кошти пенсійного фонду, компанії-роботодавця або ж будь-якої іншої установи.

Але якщо сталось так, що карта заблокована і конче потрібні гроші – звертайтесь до Кєши! Він радо вам допоможе всього лише за 5 хвилин!

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 5912.39% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити