0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

04.01.2022

«Інвестуй з пінгвіном» серія перша: які активи для інвестування найнадійніші?

Новий рік – це нова сторінка життя та нові можливості для досягнення фінансової стабільності та незалежності. Один зі шляхів, що веде до фінансової незалежності – це інвестиції. Та як це робити? У що інвестувати у 2022 році? Які ризики несе в собі інвестування? Про все це розповість Кєша у серії матеріалів «Інвестуй з пінгвіном».

Відразу варто зазначити, що інвестувати варто лише свої збереження та аж ніяк не кредитні чи позичені, оскільки цей вид вкладень доволі ризикований та часто довгостроковий.

Та повернемось до головної теми статті. Сьогодні Кєша розповість про найнадійніші активи для інвестицій в Україні станом на 2022 рік. І перший, та напевно, найпривабливіший за співвідношенням прибутків та ризиків актив – це нерухомість. Для українців нерухомість традиційно залишається простим, зрозумілим та безпечним активом, який дозволяє примножити свої заощадження.

І тут є кілька варіантів: перший – це придбати однокімнатну квартиру, яка буде до того ж вдало розташована. Таку нерухомість можна у майбутньому здавати. Середня вартість оренди такої нерухомості становить від 8 до 10 тисяч гривень на місяць якщо будинок зведено за часів радянського союзу, та від 12 до 15 тисяч гривень на місяць за квартиру у новобудові. Ще один шлях примножити свої статки за рахунок нерухомості – придбати квартиру у забудовника на етапі котловану. Інвестуючи в таку нерухомість, є шанс збільшити свої капіталовкладення щонайменше на 30% за півтора-два роки.

Ще одним доволі поширеним та досить надійним активом для інвестицій для українців – є земля сільськогосподарського призначення. Власне, таку землю і раніше продавали та купували просто зараз цій угоди легальні. Фахівці ринку прогнозують, що зростання цін становитиме 10-15% на рік до відмітки у 1-2 тис. доларів за гектар, а від 2024-го року, коли право купляти землю отримають підприємства, – до 5-10 тис. доларів за гектар.

Користуючись цими порадами ви зможете зберегти та примножити свої заощадження. А якщо раптом вам знадобиться фінансова підтримка – звертайтесь до Кєши, він завжди радий допомогти.

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 53051,26% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити