0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

11.10.2021

Cashpoint допомагає вигідно придбати необхідне

Починаючи з 11 жовтеня цього року компанія Cashpoint на партнерських засадах та на підставі партнерського договору буде кредитувати клієнтів мережі ломбардів «Благо» за програмою «Кредит від «Благо».

Інноваційність цього кредиту полягає у тому, що раніше для придбання будь-якого товару у мережі ломбардів «Благо» треба було прийти до відділення та на місці укласти кредитний договір.

У світі сучасних інформаційних технологій, коли більшість процесів переходять в інтернет, а клієнти все більше часу проводять саме у всесвітній мережі ми зробили процес придбання техніки, гаджетів, аксесуарів та прикрас не тільки вигідним, а й зручним.

Тепер же завдяки спільним діям двох фінансових установ кожен охочий може обрати товар на сайті у розділі інтернет-магазин та оформивши кредит придбати його не виходячи з дому.

Максимальна сума позики – 20 000 гривень терміном до 15 днів з можливістю пролонгації до 5 разів. Крім того, передбачена й опція дострокового погашення кредиту. Відсоткова ставка за цим кредитом становить 0.01%.

Постійний розвиток клієнтського сервісу та максимальна орієнтація на задоволення потреб клієнтів це не просто красиве гасло, а ціль та сенс нашої роботи. Адже задоволені та усміхнені клієнти – головна нагорода для нас.

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 53051,26% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити