0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

19.10.2021

Дохід із пінгвіном: або як заробити на вихідних

Інколи буває так, що заробітної плати отриманої на основному місці роботи не вистачає. Найкращий вихід з такої неприємної ситуації – знайти додатковий дохід. Наразі в Україні ринок праці пропонує велику кількість вакансій. У цій серії матеріалів Кєша розповість які бувають види додаткового заробітку, з чого почати та де шукати варіанти для додаткового заробітку.

Розпочнемо ми з місць пошуку роботи. У сучасному світі процес пошуку працевлаштування загалом та додаткової роботи зокрема перетік в інтернет. У мережі безліч профільних сайтів, проте ми порадимо три:

Після того як ви визначились з місцем пошуку варто звузити коло цікавих нам вакансій. Якщо розділити роботу на віддалену та офісно-виробничу, тобто таку, що потребує постійного перебування на виробництві або в офісі, то з усього різноманіття віддалених вакансій варто виділити три:

  1. Копірайтинг. Цей вид підробітку відійде тим, хто має хист до написання текстів різного формату. Суть роботи проста: замовник надсилає вам завдання, тези які повинні бути розкриті у тексті та строки виконання. А ви своєю чергою набираєте необхідний текст та передаєте його замовнику після чого отримуєте гроші.
  2. Вебдизайн. Один з найпопулярніших зараз видів як додаткового заробітку, так і основного місця роботи. Якщо говорити у широкому сенсі слова, то вебдизайнер займається створенням красивих та зручних сайтів. Звісно, початківцям не варто чекати захмарних гонорарів, проте їх можна буде збільшити за рахунок сумлінної праці та підвищення власної кваліфікації. Крім сайтів вебдизайнери можуть створювати логотипи, займатись анімацією та поліграфією.
  3. Оператор call-центру. Щоб працювати на цій роботі потрібно мати телефон та комп’ютер. Суть роботи пролягає в обробці заяв від клієнтів або ж їх консультування. Ця робота ідеально підійде тим хто любить спілкуватись з людьми.

Обравши собі додаткову роботу вам лишається лише розвиватись у цьому напрямку збільшуючи свої знання та разом з тим збільшувати свої статки. Звісно, легкої роботи не буває, проте, для професіоналів своєї справи не існує непосильних задач.

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 5912.39% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити