0 (800) 30-30-32 увійти взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 30-30-32

09.11.2021

Бібліотека з пінгвіном: поради від Кеші

Винайдення писемності як способу передачі знань по праву можна вважати поворотним моментом в історії людства. Від глиняних дощечок до цифрових носіїв пройшли тисячі років, а для того, щоб прочитати всю інформацію написану на всіх носіях не вистачить і мільйона років. З цього матеріалу ви дізнаєтесь, які книги допоможуть вам поглибити свої знання щодо фінансової грамотності.  

  1. «Найбагатша людина в Вавилоні», Джордж Клейсона

Ця книга була написана в 1926 році, а описані в ній події відбуваються в стародавньому Вавилоні. Прочитавши цю працю, ви зрозумієте, що за останні тисячі років у сфері фінансових відносин практично нічого не змінилося: боргові розписки, азартні ігри, торгівля, інвестування і т. д. Закони грошей і зараз залишаються колишніми.  

  1. «Шлях до фінансової свободи», Бодо Шефер.

Відомий бізнес-тренер, з захопленням розповідає про психологію успіху. На думку автора, багаті та бідні відрізняються не стільки розміром банківського рахунку, скільки способом мислення. Прочитайте «Шлях до фінансової свободи», щоб визначити, до якого психологічного типу ви відноситесь і як навчитися мислити категоріями людини, що не відчуває фінансових труднощів. Книга розповість вам, як можна досягти добробуту за допомогою банківських депозитів, акціонерних фондів та ігри на акціях. Рекомендації доповнені прикладами, історіями та навіть притчами.  

  1. «Думай і багатій», Наполеон Хілл.

Книга випущена ще на початку XX століття і перевидавалася понад 40 разів. Вважається бестселером. У книзі зібрано досвід автора по вивченню психології успішних людей. Головний висновок, який робить Наполеон Хілл і доносить до нас, що багатство — це праця, постійна робота над собою, пошук ідей та активні дії. У книзі зібрані історії відомих людей-мільйонерів, які вірили в себе, у свою ідею і йшли до неї, попри кепкування оточення.  

  1. «Квадрант грошового потоку», Роберт Кіосакі, Шерон Лектер.

Автори розкривають нам секрети розподілу світового капіталу. Крім цього, ви зможете розібратися, чим власник бізнесу відрізняється від найманого працівника, чому одні інвестори розоряються, а інші без великих ризиків примножують свої статки, що змушує одних шукати все нові наймані місця, в той час, як інші створюють власну справу. У книзі ви знайдете підказки, які допоможуть не заблукати у мінливому фінансовому середовищі.

Прочитавши ці книги ви розширите свій світогляд та зможете краще розібратись з особливостями фінансової грамотності.

Проте, у будь-якій ситуації Кєша завжди прийде на допомогу!

До списку новин

Виберіть суму (грн)

Виберіть термін (днів)

сума кредиту

грн

дата повернення

за користування

грн

Дякуємо, Ваша заявка прийнята. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом декількох хвилин.

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Дякуємо за Вашу заявку!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Будь ласка, тримайте під рукою Ваш паспорт та ідентифікаційний код.

закрити

Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитування протягом пільгового періоду (за 15 днів) на базі продукту «Базовий Новим». Повну інформацію про загальні умови кредитування за продуктом «Базовий Новим», та інші кредитні продукти дивись у розділах «Інформація про фінансові послуги», персональні - в договорі.

*Реальна річна процентна ставка за методикою НБУ – від 53051,26% (за весь строк кредитування)

Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
Оцініть cashpoint
Залиште свій відгук

закрити